ארכיון לתאריך ינואר 18th, 2008

תנועות השחקנים בהוליווד: היידן פנטייר, מארק וולברג, אנטוניו בנדרס, שרה מישל גלר

אפתח בתנועת השחקנים בסרטים ההוליוודים:

מארק וולברג ("השתולים") ישחק ב(אחד מ-)סרטו הבא של פיטר ברג ("הממלכה"). ווראייטי אומרים שהוא יגלם יוצא-צבא מויאטנם, שהפך למתווך גדול בתחום הסמים, והבריח סמים בשווי של יותר מ-2 מיליארד דולרים. וולברג אגב ישתתף גם בהפקה יחד עם ברג, זאת בנוסף ל"בטיפול" – הגרסה האמריקאית – שגם אותה הוא מפיק.

לורה ליני ("יומני הנסיכה"), אנטוניו בנדרס ("היו זמנים במקסיקו") ורומולה גראי ("כפרה") לוהקו לשחק בסרטו הבא של ריצ'ארד איירה, "הגבר האחר" (ש.ל.ר). נאמר שגם ליאם ניסן ישחק בסרט. הסרט מספר על בעל שחושד שאישתו בוגדת עם גבר אחד. מישהו אמר ריצ'ארד גיר, "בוגדת"?

ג'ניפר האדסון ("נערות החלומות") מנהלת משא ומתן להצטרף לקאת'י בייטס בסרט של טיילר פרי, "המשפחה המתפללת של טיילר פרי".

שרה מישל גלר אמרה שפרויקט היבוא של משחק המחשב המוזר, "עליסה בארץ הפלאות", המבוסס על הספר המוכר, לא לקח שחקנית אחרת לגלם את עליסה בינתים, והיא לא תוותר בקלות על התפקיד. השמועות בחודש האחרון אמרו שדווקא בלונדינית אחרת, מגי גרייס (שאנון מ"אבודים"), תגלם את עליסה.

היידן פנטייר ("גיבורים") תגלם (שוב) מעודדת, בסרט "אני אוהב אותך, בת' קופר" (ש.ל.ר). בסרט, התלמיד המצטיין (והחנוני ביותר) בשכבה מכריז על אהבתו לבת' קופר (פנטייר) בנאום סיכום השנה שלו.

פירס ברוסנן הצטרף לסרט נוסף, לפני שיעבור ל"". הסרט נקרא "ונילה גורילה" ויבוים בידי טרי לואן.

—–

עד כאן דיווחי שחקנים. עכשיו במאים.
לפני כמה ימים דיווחתי שהבמאים נכנסים למשא ומתן עם אולפני הסרטים האמריקאים בעבור התסריטאים. מסתבר שזו היתה טעות. הם נכנסו לשיחות בשביל עצמם, וסגרו חוזה תוך 5 ימים בלבד! זו מכה מוחצת לתסריטאים ששובתים כבר מה-5 בנובמבר. המתח כעת יעלה והלחץ על התסריטאים לסגור ענין רק יגבר. איגוד הבמאים (DGA) השיג הכפלה של העמלה שיקבלו הבמאים על סרטים שיוקרנו באמצעות האינטרנט, אחת מנקודות המהות עליהם התלהמו התסריטאים. איגוד התסריטאים (WGA) בירך על ההסכם, אך לא נראה שמצידו יש יותר מדי נכונות עכשיו להתגמש.

—–

הסרט התיעודי על מוסלמים הומואים, "ג'יהאד של אהבה" (A Jihad for Love), בבימויו של פרבז שארמה, זכה להפצה מסחרית בארה"ב. ההפצה של First Run תחל במאי השנה, בניו יורק. מענין יהיה לראות את התגובות לסרט.

—–

אל תשכחו לקרוא את הביקורת שלי ל"כפרה"!
ואחרי שעשיתם את זה, הציצו בעדכונים האחרים מהיום:
* קדימון לסרטו החדש של דניאל קרייג, Defiance
* תמונות מ"תיקים באפלה 2" והאנטרפרייז החדשה

תמונות מ"תיקים באפלה 2" וה"אנטרפרייז" החדשה

חגיגה לחנונים היום! שוחררו באחת התמונות מ"תיקים באפלה 2" ומ"מסע בין כוכבים" החדש.

הנה התמונה של האנטרפרייז החדשה (לחצו להגדלה):

אנטרפרייז, מסע בין כוכבים

וכאמור, מאלדר וסקאלי חוזרים! הנה התמונות מתוך "תיקים באפלה 2" (לחצו להגדלה):

תיקים באפלה 2תיקים באפלה 2תיקים באפלה 2

ביקורת: כפרה / Atonement

כפרה

סרטו של ג'ו רייט מכניס אותך לסערת רגשות מהפנטת, כשהסרט "כפרה" מתחיל כפנטסיה מתוקה של נערות חובבות רומנים זולים, ומתקדם והופך לטרגדיה עגומה ושוברת לב כשאחות קנאית משקרת באשר למחזה עיניה והופכת סיפור אהבה מושלם לכמיהה מתמשכת לאורך הסרט.

לחצו לקריאת הכתבה המלאה »

חדש: פוסטר הסרט "סקס והעיר הגדולה"

הפוסטר לסרט "סקס והעיר הגדולה" המבוסס על סדרת הטלויזיה המצליחה בכיכובה של שרה ג'סיקה פרקר (שבתפקיד הראשי גם בסרט כמובן) פורסם היום (מתחת). קשה שלא לשים לב לשתי המילים הענקיות שמעטרות את מרבית הפוסטר, "סקס" ו"עיר". גם משחק המילים של שורת הפרסום באנגלית, "Get Carried Away" (בתרגום חופשי: להיסחף), שמכילה את שמה של הדמות הראשית, קארי (ג'סיקה פרקר).

מה דעתכם?
(אגב, יש הגדלה בלחיצה)

סקס והעיר הגדולה, הסרט

צפו לעדכונים נוספים במהלך היום, כולל החלק השני של אוגדן ה-DVD שיצאו/יוצאים לחנויות החודש.