ארכיון לתאריך אפריל 13th, 2008

האם ג'יזל תהיה נערת אוסטין פאוארס הבאה?

שמועות בהוליווד אומרות שהדוגמנית (טוב, גם שחקנית, אם אתם ממש רוצים לקרוא לה כך) הברזילאית ג'יזל בונדשן מועמדת לגלם את נערת האוסטין פאוארס הבאה, בפרק הרביעי בסדרה. לדוגמנית-שחקנית כבר נמסר התסריט והיא אמורה להיפגש בקרוב להתדיינות עם מייק "אוסטין פאוארס" מאיירס והבמאי ג'יי רואץ'.

אם אכן יהיו השמועות נכונות, בונדשן תכנס לנעליהן הגדולות של אליזבת' הארלי (ממש טובה), הת'ר גראהם (ממש ממש טובה) וביונסה נולס (ממש גרועה).

2 תמונות ראשונות מתוך "הרוח"

העיבוד לקולנוע של פרנק מילר, "הרוח" (ש.ל.ר, The Spirit), לקומיקסים של וויל אייזנר, שחרר היום תמונות ראשונות וחדשות מהסרט. בסרט משחקים סמואל ל. ג'קסון, סקארלט ג'והנסון, אווה מנדז, שרה פולסון, וג'יימי קינג.

תהנו (לחצו להגדלה):

למעלה: סמואל ל. ג'קסון הוא האוקטופוס… אוווו מפחיד…

למעלה: סקארלט ג'והנסון היא סילקן פלוס, מזכירה מסוג אחר קצת…

קווינטין טרנטינו ירצה בפסטיבל קאן

הישראלים מתים על קווינטין טרנטינו. אני לא בטוח שהסיבה היא התסריטים המיוחדים שלו, אלא דווקא מרחצי הדמים שמתנהלים בסרטים שלו (שלא לדבר על "הוסטל" הנוראי שהוא היה מעורב בו). אז אם אתם חובבי טרנטינו, ובא לכם לשמוע הרצאה מפי האמן החביב עליכם, יש לכם הזדמנות! פסטיבל קאן בחודש הבא יקבל לחיקו את טרנטינו להרצאה על התסריטאות, על פי וראייטי.

סרטו הפופולרי ביותר של טרנטינו, "ספרות זולה", קטף את פרס דקל הזהב של הפסטיבל לשנת 1994.

קדימון ל"שפנפנת בית"

הנה הקדימון לקומדיה החדשה של אנה פאריס ("מת לצעוק"), "שפנפנת בית" (ש.ל.ר, The House Bunny), שם היא מגלמת שפנפנת פלייבוי שעוברת לנהל אחווה מיוחדת.