ארכיון לתאריך מאי 13th, 2008

מי ומה מחכים לכם בפסטיבל הקולנוע הצרפתי 2008

אוליביה בונאמי, גפרסון בפריזפסטיבל הקולנוע הצרפתי יתקיים זו השנה החמישית, בין ה-10 ועד ה-14 ביוני בבתי הקולנוע "לב דיזנגוף" ו"דיזנגוף" בדיזנגוף סנטר בתל אביב. במסגרת הפסטיבל יגיעו לארץ שבעה שחקנים צעירים ומצליחים, בינהם השחקנית ודוגמנית העל, אנה מוגלאליס ("תמיד חלמתי להיות גנגסטר"), השחקנית אוליביה בונאמי ("ג'פרסון בפריז"), השחקן והתסריטאי פייר פלמאד, והשחקנית סילבי טסטוד (זוכת שני פרסי סזאר). נוסף להם, ישתתפו בפסטיבל יוצרים חשובים כדוגמת הבמאי הידוע יאן קונן ("דוברמן"), הבמאית דיאן קוריס ("אהבה ממבט ראשון"), הבמאי היהודי אלכסנדר ארקדי והבמאית לטישה מאסון.

הפסטיבל השנה נמצא תחת הכותרת "Rendez-Vous עם הקולנוע הצרפתי" (או בתרגום: פגישה עם הקולנוע הצרפתי), ונערך ביוזמת מחלקת התרבות של שגרירות צרפת, המכון הצרפתי בתל אביב ונוי הפקות. את הפסטיבל יפתח סרטו של סדריק קלאפיש, "פריז", שעולה רשמית לקולנועים שבוע אחרי הפסטיבל. עוד יוקרנו: סרטה של ולריה ברוני-טדסקי, אחותה של קרלה ברוני, "שחקניות" זוכה פרס חבר השופטים בפסטיבל קאן 2007; קומדית הפשע של סמואל בן שטרית, "תמיד חלמתי להיות גנגסטר"; "הגרגר והדג", של עבדלטיף קשיש; "אנג'ל" של פרנסואה אוזון; "שירי אהבה" של כריסטוף הונורה; "אויב אינטימי" של פלורן אמיליו-סירי; "99 פרנק" של יאן קונן; "סאגאן" של דיאן קוריס; ו"ריצ'ארד או" של דמיאן אודול בכיכובו של מת'יו אמלריק ("הפרפר ופעמון הצלילה").

מייקל רפפורט מצטרף ל"נמלטים"

המדווח מהוליווד מדווח שהשחקן מייקל רפפורט ("טירוף בבית") הצטרף לקאסט של העונה הרביעית של "נמלטים".

[זהירות: פרטי עלילה]רפפורט יגלם סוכן ממשלתי עם הצעה מעניינת למייקל סקופילד (וונטוורת' מילר) ואחיו (דומיניק פורסל).[/פרטי עלילה]

הפקת העונה הרביעית בידי "פוקס" תחל החודש בלוס אנג'לס, ועלית הסדרה בחזרה למסך הקטן באמריקה מיועדת לספטמבר, השנה.

"האקס המיתולוגי" הוזמנה לעונה של 13 פרקים בעקבות הפיילוט ב-CBS

"האקס המיתולוגי". איתי טיראן, ורד פלדמן, טלי שרון, עומר ברנע.

"האקס המיתולוגי". איתי טיראן, ורד פלדמן, טלי שרון, עומר ברנע. צילום באדיבות יח"צ.

רשת הטלויזיה האמריקאית CBS הזמינה עונה של 13 פרקים לגרסה שלה "רשימת האקסים" (ש.ל.ר, The Ex List) המבוססת על סדרת הדרמה-קומדיה הישראלית "האקס המיתולוגי" של סיגל אבין. את הפיילוט האמריקאי הוביל ג'ונתן לוין ("מכושפות") על פי פיתוח ועיבוד של דיאן רוגיירו ("ורוניקה מארס") ובהפקת 20th Centry Fox Television.

בגרסה האמריקאית מככבת אליזבת' ריזר ("המאמין") בדמותה של טלי שרון בגרסה הישראלית. הן מגלמות אישה צעירה שמגדת עתידות אומרת לה כי אם היא לא תמצא את אהבת חייה בתוך שנה – היא לא תמצא אותו מעולם – וגם שאותה אהבה גדולה כבר היתה בידיה אך היא זרקה אותו. כעת היא מכינה רשימה של כל בני הזוג בעברה ומנסה להבין מי מהם הוא הגבר הנכון.

לחצו לקריאת הכתבה המלאה »