תמונה ראשונה מ"מסור 5"
"מסור 5" התחדש היום בתמונה ראשונה מהסרט שיגיע לאקרנים בארה"ב באוקטובר. אל תתרגשו יותר מדי – זה לא מעיד דבר עלינו – היות ואצלנו הפרק הקודם פתח באיחור של יותר מחצי שנה.
"מסור 5" התחדש היום בתמונה ראשונה מהסרט שיגיע לאקרנים בארה"ב באוקטובר. אל תתרגשו יותר מדי – זה לא מעיד דבר עלינו – היות ואצלנו הפרק הקודם פתח באיחור של יותר מחצי שנה.
במרכז העניינים: האם "המעניש 2" הוא מכונת הייפ משומנת ולא יותר מזה? במאית הסרט, לקסי אלכסנדר, אולי נזרקה מהסרט, אחרי שהצילומים נסתיימו. למה אולי? כבר מתרוצצות שמועות באינטרנט שכל הסיפור הוא סתם בניית הייפ מסביב לסרט.
—–
וראייטי שמעו שפרויקט הבימוי הראשון של מארק רופאלו יהיה סרט בשם "Sympathy for Delicious" בו הוא גם יככב יחד עם ג'יימס פראנקו וכריס ת'ורנטון. ההפקה תצא לדרך בסתיו הקרוב.
—–
ג'קי צ'אן הצטרף לסרט קומדיה-פעולה חדש בשם "המרגל שבבית הסמוך" (ש.ל.ר, The Spy Next Door). צ'אן יגלם סתם בחור שנקרא לשמור על הילדים של השכן, אך כשאחד הילדים מוצא קוד סודי כלשהו, שלל סוכנים חשאיים מגיע כדי 'להסיר את האיום'.
—–
פסטיבל הסרטים הבינלאומי בורשה יערוך רטרוספקטיבה מצומצמת לשחקנית והתסריטאית, גילה אלמגור שלנו. הפסטיבל שיערך ב-10 באוקטובר, יקרין שישה מסרטיה: "מצור", "הקיץ של אביה", "עץ הדומים תפוס", "שלוש אמהות", "ידיים קשורות", ו"הבית ברחוב שלוש".
השחקן זוכה האוסקר, מורגן פרימן, נפצע קשות בתאונת דרכים. פרימן ונוסעת לא מוכרת נחתו בתעלה לאחר שרכבם התהפך מספר פעמים על הכביש מסיבה שעדין בחקירה. השניים היו לכודים ברכב, אבל לווראייטי נודע שהשחקן היה בהכרה מלאה והתבדח עם המחלצים שלו על המקרה. כמו כן, חקירה ראשונית לא מצאה סימנים לאלכוהול או סמים אצל השחקן בן ה-71.
להבדיל, בשבוע שעבר השחקן הצעיר שייה לביוף היה מעורב גם הוא בתאונת דרכים, אך כן הואשם בנהיגה תחת השפעת אלכוהול. לביוף התעקש שהוא לא היה שתוי, ולהגנתו יצא גם הבמאי מייקל ביי, שתחת קורת גג הסרט שלו התרחשה התאונה – "רובוטריקים 2" – ואף אמר כי התסריט של הסרט ישונה כדי לתאום את התאונה שקרתה על הסט.
כרגע לא ידוע על סרטים שישנו עבור פרימן את התסריט שלהם, זאת במקביל לעובדה שהוא מיועד להתחיל בצילומי סרט עצמאי חדש כבר בחודש הבא.
