ביקורת #2: שחק אותה סמארט / Get Smart
עם צוות שחקנים נהדר, פעולה וקומדיה טובים, "שחק אותה סמארט" לא יכול לטעות. אפרת וייסמן העבירה את הזמן בכיף.
עם צוות שחקנים נהדר, פעולה וקומדיה טובים, "שחק אותה סמארט" לא יכול לטעות. אפרת וייסמן העבירה את הזמן בכיף.
ל"שחק אותה סמארט" מעלות רבות בתחום הקומדיה, הפעולה והמשחק. אלי שגב טוען שכולן לא נוגעות בכלל לסטיב קארל.
בתקופה שג'ניפר לופז היתה זמרת מצליחה שמעריציה היו מוכנים גם לשלם על כרטיס קולנוע לסרט בכיכובה, היא עשתה סרט בשם "יפה במנהטן" של וויין וונג. 6 שנים מאוחר יותר, מישהו ברשת הטלויזיה האמריקאית ABC נזכר בסרט, והחליט שיעשו עכשיו גרסה למסך הקטן. הסדרה תופק בין השאר בידי לופז.
בגרסה הטלויזיונית, עדין יהיה מדובר בחדרנית לטינית במלון במנהטן, אבל יחסיה הרומנטים יתרכזו במקום העבודה ולא עם כל מיני אורחים-גברים במלון.
רויטרס שמעו מאורלנדו בלום שהוא עתיד לככב בסרט על החיים בסרייבו (בירת בוסניה) במהלך המצור שעברה בין השנים 1992 ועד 1995 בידי כוחות יוגוסלביה שדרשה עצמאות. המצור הזה הוא הארוך בהיסטוריה המלחמתית של העולם.
הסרט מבוסס על ספרו של ביל קרטר האמריקאי, שהתגורר בסרייבו בשיא המצור. הספר, הנקרא בתרגום חופשי "טיפשים ממהרים קדימה" (Fools Rush In), מתעד את חוויותיו של קרטר כפעיל הומניטרי במהלך השנים 1993-1994 כשהזה חולק את הקשיים של המקומיים במהלך המצור.
את הסרט מיועד לביים הבמאי הברזילאי אנדרוכה וודינגטון ויפיק אליוט לויט.
