מיקי רורק מצטרף ל"איירון מן 2"
מיקי רורק וסאם רוקוול מנהלים מגעים להצטרף לקאסט של "איירון מן 2" בבימויו של ג'ון פאבריו, בתור הרשעים בסרט. בסרט מככבים כבר רוברט דאוני ג'וניור וגווינת' פאלטרו שחוזרים מ"איירון מן" הראשון, וכפי שדיווחנו בעבר, דון צ'ידל יחליף את טרנס האוורד בתור החבר הכי טוב של הגיבור.
משום שאולפני מארוול שומרים כסוד כמוס את תסריט הסרט (על כתיבתו מופקד ג'סטין ת'רו ת'רוד של "רעם טרופי"), לא נמסר רבות על התפקידים של השניים. רורק יגלם מתאגרף רוסי, מקועקע ומגודל בשם אייבן, סוחר נשק שילחם באיירון מן עם שריון מותנע-גרעינית משלו תחת הכינוי "וויפלאש" (וויקי באנגלית). רוקוול יגלם מולטימיליונר בשם ג'סטין האמר, יריב עסקי מר של טוני "איירון מן" סטארק.
רורק זוכה לתשבוחות רבות על תפקידו ב"המתאבק", ורק אתמול דיווחנו כי הוא הצטרף לסרט של סילבסטר סטאלונה, "ברי הקרבה" (ש.ל.ר, The Expendables). רוקוול מופיע בסרט השחזור ההיסטורי של הראיון בין ריצ'ארד ניקסון לדיויד פרוסט, "פרוסט / ניקסון" (ש.ל.ר, Frost/Nixon) שמועמד לחמישה פרסי גלובוס הזהב.
במארוול מתכוונים להתחיל את צילומי הסרט באביב הקרוב, במנהטן ביץ', ולשחרר אותו לאקרנים בארה"ב בתחילת מאי 2010.
