ארכיון לתאריך ינואר 13th, 2010

ביקורת #2: זה מסובך

מריל סטריפ עם סטיב מרטין. מתוך זה מסובך.

מריל סטריפ עם סטיב מרטין. מתוך זה מסובך.

הסיבה המרכזית לראות את "זה מסובך" היא מריל סטריפ הנפלאה. אין ספק שגם בגיל 60 השחקנית מצליחה להחזיק סרט שלם על כתפיה ולאפשר גם לקלישאותיה של הבמאית ננסי מאיירס להראות טוב מאוד על המסך הגדול. סטריפ בהחלט מעניקה לסרט את הדחיפה הראויה להצלחה ומוכיחה מעל לכל ספק, שביכולתה לצלוח בכל תפקיד שתגלם בין אם הוא דרמטי או קומי. הסרט מיועד לאלו ממכם שעוד מאמינים בקומדיות רומנטיות ורוצים לקנח את היום הארוך במשרד בקצת אופטימיות.

ננסי מאיירס היא במאית שמזוהה בעיקר עם ז'אנר הקומדיה הרומנטית ואף נוהגת בדרך כלל לכתוב את תסריטיה בעצמה. סרטיה הקודמים זכו לאהבתם של חסידי הז'אנר, אולם המתקתקות של המסרים הנובעים מהם נתפסת לעיתים כבלתי נסבלת, בנאלית ומגוחכת. התאמה המרכזית של מרבית סרטיה בדיוק כמו קונבנציית הז'אנר, היא שגם הנשים החזקות והמוצלחות ביותר זקוקות בסופו של דבר לגבר. בסרטה הקודם, "באהבה אין חוקים", בכיכובם של ג'ק ניקלסון ודיאן קיטון, היא כבר התייחסה לרומנטיקה ואהבה של אלו שעברו מזמן את גיל ה-50. ב"זה מסובך", מאיירס הצליחה לשדרג את עצמה במובן העלילתי, והסרט בהחלט מרנין, משעשע ומלא כבוד לשכבת הגיל שבדרך כלל הוליווד בוחרת להתעלם ממנו בהקשר הרומנטי.

לחצו לקריאת הכתבה המלאה »

ביקורת #1: זה מסובך

משמאל: מריל סטריפ, סטיב מרטין, אלק בולדווין ולייק בל. מתוך זה מסובך.

משמאל: מריל סטריפ, סטיב מרטין, אלק בולדווין ולייק בל. מתוך זה מסובך.

לא מפתיע שהיה להם קשה למצוא שם לסרט הזה. "זה מסובך" היא דרמה רומנטית עם חלקים קומיים, על משפחה, על יחסים, על אנשים המתקרבים לגיל 60. זמן רב נודע הסרט פשוט כ'סרטה של ננסי מיירס עם מריל סטריפ', וזה בדיוק מה שמקבלים.

ננסי מאיירס, שכתבה את "בייבי בום" ו"אבי הכלה", מצאה לעצמה נישה כבמאית של סרטים רומנטיים שאינם קומדיות קלילות. בשני סרטיה הקודמים כיכבו נשים: דיאן קיטון ב"באהבה אין חוקים" וקמרון דיאז וקייט וינסלט ב"החופשה", כששחקנים מפורסמים מגלמים את מושאי אהבתן. ב"זה מסובך" מריל סטריפ מחוזרת על ידי אלק בולדווין וסטיב מרטין, שהם, אגב, מנחי טקס האוסקר הקרוב בו סטריפ תהיה מועמדת על תפקידה ב"ג'ולי וג'וליה", ובוודאי יהיו להם בדיחות על סטריפ.

לחצו לקריאת הכתבה המלאה »

פיטר סארסגארד יהיה הרשע של "גרין לנטרן"

כוכב "לחנך את ג'ני", פיטר סארסגארד, מנהל מגעים מתקדמים להיות הרשע המוביל בסרט "גרין לנטרן". את הסרט יביים מרטין קמפבל על פי תסריט שכתבו גרג ברלנטי, מייקל גרין ומארק גוגנהיים.

ריאן ריינולדס מככב בסרט בתור האל ג'ורדן – טייס חיל האויר האמריקאי, שחייזר גוסס מעניק לו טבעת כוח מיוחדת שתעניק לו שליטה על העולם הפיזיקלי, במטרה שיהיה יורשו. כוחה של הטבעת נשאב מכוח הרצון של העונד אותה. סארסגארד מיועד לגלם את הדמות של הקטור האמונד, פושע במנוסה שמגלה שברים של מטאור אשר 'מכילים' כוחות על-טבעיים.

צילומי הסרט צפוים להתחיל במארס הקרוב על מנת להוציא את הסרט לאקרנים בארה"ב ב-17 ביוני, 2011.

אלדד פריבס נכנס ל"משרד" הישראלי

השחקן אלדד פריבס ("מגדלים באויר") הצטרף לגרסה הישראלית של "המשרד", המבוססת על סדרה בריטית באותו השם (שגם עובדה לגרסה אמריקאית). איתן צור ("רד בנד", "בטיפול") יביים את הסדרה על פי תסריט של עוזי וייל ("בקרוב יקרה לך משהו טוב").

דביר בנדק מככב בסדרה בתור מנהל סניף "סופר אופיס" בפאתי אזור התעשייה של פתח-תקוה, אשר נאלץ להתמודד עם עובדי המשרד וביניהם סגנו השאפתן (מעיין בלום), מנהלת אזור בה הוא חושק, סוכן מכירות ערבי, חשב רוסי ועובדת חרדית. פריבס יגלם את הבחור הנורמלי שמתאהב בפקידת הקבלה (מלי לוי).

פריבס גבר על הזמר שלומי שבן, שהיה בהליכים מתקדמים להתקבל לתפקיד. הוא מופיע בימים אלו על המסך הגדול עם "שבע דקות בגן עדן", ועד השבוע גם על המסך הקטן עם מגדלים באויר כאמור.

טרם נקבע תאריך להתחלת הצילומים.