תלוי באויר (2009)
Up in the Air
גלרית התמונות: (כל התמונות)
וידאו (הכל)
סקירה
בימוי:
תסריט:
הפקה:
באקרנים בישראל:
04.02.2010
עלילה:
ריאן בינגהאם (ג'ורג' קלוני) הוא עובד תאגיד העובר ממקום למקום ומודיע לאנשים שהם מפוטרים בעקבות צמצומים. איש עסקים של העולם המודרני שבמסגרת עבודתו לא מפסיק לטוס ממקום למקום. אחרי שנים של חיים מאושרים באוויר הוא מוצא עצמו פתאום מוכן לקשר אמיתי.
כבר שנים שריאן שבע רצון מסגנון חייו הלא מכביד, הוא חי בכל רחבי אמריקה בשדות תעופה, בתי מלון ומכוניות שכורות. הוא נושא את כל מה שהוא צריך במזוודה אחת והוא חבר של כבוד שזוכה למיטב הפינוקים בכל מועדון נוסעים קיים. כעת הוא קרוב למטרת חייו לסגור 10 מיליון מיילים בתור הנוסע המתמיד... אבל למרות הכל לריאן אין שום דבר להיאחז בו.
כשהוא מתאהב בנוסעת חביבה (ורה פרמיגה), הבוס שלו (ג'ייסון בייטמן), תחת השפעתה של מומחית צעירה לתהליכי ייעול (אנה קנדריק), מאיים להנחית אותו אחת ולתמיד. עבור ריאן האפשרות להיות מקורקע הינה מאיימת ומלהיבה בו זמנית והוא מתחיל להרהר איך תהיה ההרגשה של בית. | תקצירים נוספים »
מילות מפתח:
העבירו את העכבר מעל כיתוב זה כדי להציג (אזהרה: עשוי להכיל ספויילרים)
מבוסס על ספר | הכל »בחדשות:
(כל 15 המאמרים »)
רייטמן יביים את פורטמן עם קוצ'ר (19.03.10)
לקראת אוסקר 2010: הכל זהב או... (06.03.10)
אוסקר 2010: סקירת המועמדים והימורים (27.02.10)
משתתפים
![]() |
ג'ורג' קלוני | ... | ריאן בינגהם |
![]() |
ג'ייסון בייטמן | ... | קרייג גרגורי |
![]() |
ורה פרמיגה | ... | אלכס |
![]() |
אנה קנדריק | ... | נטלי |
![]() |
דני מק'ברייד | ... | ג'ים |
| עוד » | |||
פרטים נוספים
זמן ריצה:
שעה ו-49 דקות
הגבלות צפיה:
ישראל: הותר לכל
מדריך להורים:
ארץ מקור:
שפה מדוברת:
צבע:
צבע
הפצה בישראל:
הפצה רשמית
הפצה על DVD:
21.07.2010
מבקרים ישראלים אומרים:
סרט שמבעד לחומריו הממוחזרים מצליח לייצר אבחנות מקסימות על המקום שבו מונחת התרבות שלנו ברגע הנקודתי הזה.

מבקר נבחר, סינמסקופ
יצירה מניפולטיבית וערמומית בהחלט.

מבקר נבחר, ynet
אולי תאהבו גם את...
![]() סקס והעיר הגדולה 2 (2010) |
![]() נער החידות ממומביי (2008) |
![]() ויקי כריסטינה ברצלונה (2008) |


תמונות
קדימונים
















מציג 3 תגובות
לא ציפיתי האמת ליותר מידי כי משום מה הייתי לי הרגשה שמדובר בסרט קיטשי, אבל אני לא יכול לתאר לכם כמה נהניתי בסוף. קודם כל, סרט ממש לא קיטשי דבר שני רעיון מדליק ביותר לעלילה. ממליץ בחום!