השוט האחרון - כרזה

השוט האחרון (2025)

The Last Shot

ישראל  ·  תעודה  ·  59 דקות  ·  סרט תעודה
-
מדד אידיבי של ביקורות ישראליות

אין מספיק ביקורות

?
ממתין ל-5 מדרגים נוספים שידרגו. [למה?]
ומה דעתכם?

תקציר

#תקציר מורחב
תיעוד מראשית המילניום של צילומי השלמות לסרט הבכורה של במאי צעיר. שאיפתו להשלים את סרטו מתנגשת עם רצונו להמשיך לעבוד עליו. סיפור הפקתו של פיצ'ר בישראל מעלה שאלות על חלומות, גבולות ומגבלות.
אין תמונה
מיטל גל (בימוי)
אין תמונה
רע מוכיח (מוסיקה מקורית)
אין תמונה
מיטל גל (עריכה)
אין תמונה
פרטי התקציר #עוד קוים סיפוריים
מה קורה כשקולנוען שאפתן מנסה לשפר את הסרט שלו בכל מחיר? בשנת 2001 תכנן הבמאי איתי לב לצאת ל-10 ימי צילום כדי להשלים את "חמש דקות בהליכה" - סרט הבכורה שלו, שהחל כפרויקט גמר באוניברסיטת תל אביב. הצילומים התארכו מעבר למצופה והפכו לכרוניקה של שיבושים.
"השוט האחרון" הוא ממצא ארכיאולוגי שמספק הצצה לתעשיית הקולנוע המקומית ולמאבקו של יוצר שיצירתו מאפילה על חייו.

ז'אנר:
מידע לחוקרים ולמקצוענים
הפצה בישראל:
הפצה רשמית
זמן ריצה:
59 דקות (59 דקות)
צבע:
צבע

בימוי
הפקה
מוסיקה מקורית
משחק
עצמו
עריכה
תסריט

כל המשתתפים וצוות ההפקה »

תגובות וביקורות גולשים

שתפו את גולשי אידיבי בדעתכם על סרט התעודה, כתבו ביקורת, שאלו שאלות, ודונו ברעיונות שראיתם על המסך.

הוספת ביקורת / תגובה / שאלה על סרט התעודה

ידוע לכם על שגיאות בעמוד זה? אתם בעלי הזכויות על כותר זה וברצונכם להעשיר את עמוד זה? באפשרותכם לעזור ולשפר את אידיבי באמצעות עריכת עמוד זה, בחינם ובקלות: לחצו על הכפתור מימין.