שמוליק דובדבני

שמוליק דובדבני

Shmulik Duvdevani

ד"ר שמוליק דובדבני הוא חוקר ומרצה לקולנוע באוניברסיטת תל אביב, ומבקר הקולנוע של עיתון ידיעות אחרונות.
קלן 75
"אהבתי את רגעיו האינטימיים יותר מאשר את משובות הנעורים. באלה מתגלה פלוק כיוצר בעל יכולת התבוננות בדמויות; כאשר הוא לא ממהר אל הרגע הקצבי-תוסס הבא.
קרא הכל דף ביקורת ותגובות
קופה ראשית: הסרט
"הוא לא נראה כמו ניסיון לסחוט לימון ממחלקת הפירות והירקות לצורך מבצע רק היום. מישהו פה חשב באמת איך אפשר להעביר סדרה אל המסך הגדול, ועשה זאת בהצלחה לא מבוטלת.
קרא הכל דף ביקורת ותגובות
החסד
"נדמה שישנם מעט שחקנים כמו סרווילו שההתבוננות בהם מצליחה להעניק חום ורגש גם לדרמה מונוטונית למדי.
קרא הכל דף ביקורת ותגובות
באקרומס
"יותר משהסרט מציע חוויה אינטלקטואלית, הוא פשוט נחווה ברובו ברמה האסתטית. לא העליתי בדעתי שחדרים ריקים ברובם יכולים להיות מאיימים כל כך
קרא הכל דף ביקורת ותגובות
המקהלה
"בנט, כבר בן 92, מתקשה לספק פה תסריט מבריק במיוחד. יש משהו עייף בדרך שבה הסרט מתנהל והדמויות מעוצבות.
קרא הכל דף ביקורת ותגובות
פרטים אישיים

דילוג מהיר לרשימת הכותרים בתפקיד: משחק, ביקורות

משחק

זהירות מצלמה (2003) [סרט טלויזיה]
Big Tuna
תגובות הגולשים

שתפו את גולשי אידיבי בדעתכם על שמוליק דובדבני, כתבו ביקורת, שאלו שאלות, וספרו מה דעתכם על הניסיון המקצועי של האישיות.

הוספת ביקורת / תגובה / שאלה על שמוליק דובדבני

ידוע לכם על שגיאות בעמוד זה? אתם האישיות או מטעמה וברצונכם להעשיר את עמוד זה? באפשרותכם לעזור ולשפר את אידיבי באמצעות עריכת עמוד זה, בחינם ובקלות: לחצו על הכפתור מימין.
מעניין באידיבי: טריילרים חדשים
גרייסי ופדרו: חיות המחמד בפעולה
גרייסי ופדרו: חיות המחמד בפעולה
סינדרלה ושלוש המשאלות
סינדרלה ושלוש המשאלות
סוד החיות הקסומות 3
סוד החיות הקסומות 3
המסע המופלא לעץ הקסמים
המסע המופלא לעץ הקסמים