הזדמנות שניה (2009)
The Blind Side
ציטוטי מבקרים מקצועיים בולטים
כל הביקורות » "הסרט פשטני, רדוד ואמריקאי מאוד-מאוד."
""הזדמנות שניה" הוא סרט שאימץ סיפור אנושי ותעל אותו לכוונות הכי הוליוודיות שאפשר."
תקציר עלילה
מייקל אוהר המתבגר (קווינטון ארון) שורד בזכות עצמו. הוא חי ממש כהומלס כשלי אן טוהי (סנדרה בולוק) רואה אותו ברחוב. לי אן מבינה שהבחור הצעיר לומד בבית הספר של בתה ועומדת על כך שמייקל - הלובש מכנסיים קצרים וטי-שירט בעיצומו של... תקציר מורחב »
צוות ומשתתפים

ג'ון לי הנקוק (בימוי)

סנדרה בולוק (לי אן טוי)

טים מק'גרו (שון טוי)

קווינטון אהרון (מייקל אוהר)

ריי מק'קינון (המאמן קוטון)

קאת'י בייטס (מיס סו)
מידע לצופים
1 זכיות
+ 1 מועמדויות
לפרסים חשובים במיוחד (כל הפרסים »)
שפה מדוברת:
עלילה:
מייקל אוהר המתבגר (קווינטון ארון) שורד בזכות עצמו. הוא חי ממש כהומלס כשלי אן טוהי (סנדרה בולוק) רואה אותו ברחוב. לי אן מבינה שהבחור הצעיר לומד בבית הספר של בתה ועומדת על כך שמייקל - הלובש מכנסיים קצרים וטי-שירט בעיצומו של החורף - יבוא איתה ויעזוב את הרחוב. היא לא מהססת לרגע ומזמינה אותו להעביר את הלילה בבית טוהי. מה שמתחיל כמחווה של נדיבות ממשיך להיות הרבה יותר כשמייקל הופך לחלק מהמשפחה על אף הרקע הכל כך שונה ממנו הוא מגיע.
בסביבתו החדשה הוא ניצב בפני מערך שונה של אתגרים. בזמן שהמשפחה מסייעת למייקל לפתח את הפוטנציאל שלו, במגרש הפוטבול ומחוצה לו, נוכחותו מובילה את משפחת טוהי לגילויים עצמיים משלה. | עוד תקצירי עלילה »
בסביבתו החדשה הוא ניצב בפני מערך שונה של אתגרים. בזמן שהמשפחה מסייעת למייקל לפתח את הפוטנציאל שלו, במגרש הפוטבול ומחוצה לו, נוכחותו מובילה את משפחת טוהי לגילויים עצמיים משלה. | עוד תקצירי עלילה »
נושאים:
העבירו את העכבר מעל כיתוב זה כדי להציג נושאים קשורים (אזהרה: עשוי להכיל ספויילרים)
אימוץ, מבוסס על ספר | הכל »המלצות צפיה:
מידע לחוקרים ולמקצוענים
שמות נוספים:
היזדמנות שנייה (כתיב חלופי)
הפצה בישראל:
הפצה רשמית
בכורה בבתי הקולנוע: 25.03.2010
בכורה בטלויזיה: 27.02.2011
בכורה בבתי הקולנוע: 25.03.2010
בכורה בטלויזיה: 27.02.2011
זמן ריצה:
128 דקות (שעתיים ו-8 דקות)
צבע:
צבע
- "כח משיכה" - ביקורת #2 (07.11.13)
- הסרטים שעליהם ידברו בחודשים הקרובים (בציר 2013/14) (08.09.13)
- שוברי קופות 10.10.11: "פלדה אמיתית" מוביל את ז'אנר האיגרוף בקולנוע (10.10.11)
- ביקורת #2: הזדמנות שנייה (24.03.10)
- ביקורת #1: הזדמנות שנייה (24.03.10)
בימוי
תסריט
משחק
סנדרה בולוק ... לי אן טוי
טים מק'גרו ... שון טוי
קווינטון אהרון ... מייקל אוהר
ריי מק'קינון ... המאמן קוטון
קאת'י בייטס ... מיס סו
טים מק'גרו ... שון טוי
קווינטון אהרון ... מייקל אוהר
ריי מק'קינון ... המאמן קוטון
קאת'י בייטס ... מיס סו
ביקורות מבקרים
תגובות וביקורות גולשים
שתפו את גולשי אידיבי בדעתכם על הסרט העלילתי, כתבו ביקורת, שאלו שאלות, ודונו ברעיונות שראיתם על המסך.
מציג 1 תגובות